Sodelavec od prijatelja in kožni rak, ki se ni razvil

Ko sva bili s prijateljem na kavi, sva prišla do zelo neprijetne teme in to je bil kožni rak in res ne vem, kako sva zašla na to temo. Oziroma pomota. On je začel razlagati, kako je sodelavec leto dni nazaj imel situacijo, ko je mislil, da se je kožni rak začel razvijati pri njem.

No na srečo ni bilo nič takega in kožni rak ni bil tisto, ker je mislil, da je. Bilo je samo neko čudno znamenje, ki se je malce čudno razvilo, so mu ga pa vseeno odstranili. Jaz bi naredila čisto isto, če mene vpraša kdo. Ne bi si želela imeti takšnega spomina, po tem, ko bi me nekaj tako zelo prestrašilo. Menda je bil sodelavec kar nekaj dni bolj blede barve v obraz. Za moje mnenje se je še zelo dobro držal. Jaz bi obležala doma, z glavo samo v eni stvari in ne bi bila sposobna niti delati. On je pa vseeno pridno hodil v službo in čakal tiste dni, da je prejel rezultate. Na srečo so bili negativni in se je lahko po tolikšnem času oddahnil. Ko je to izvedel, pa je poklical naslednji dan v službo in sporočil, da ne more priti v službo, ker je čisto sesut sedaj, ko mu je adrenalin popustil.

Jaz bi definitivno že prej to naredila, tako, da je še dolgo zdržal zelo dobro. Vsekakor kožni rak ni majhna zadeva in verjamem, da nikomur kakršnakoli novica v tej smeri ne bi bila prijetna. Kako sem vesela, da nikoli nisem imela te izkušnje in tudi upam, da je nikoli ne bom imela. Upam, da je ves ta trud, ki ga vlagam pravi in se mi tudi nikoli ne bo treba ukvarjati s tem, ali se je kožni rak kje razvil ali ne, ter bom nestrpno čakala na rezultate. Bi se pa v primeru težav zagotovo odpravila na pregled k www.bartenjev.si.

Sodelavec od prijatelja in kožni rak, ki se ni razvil