Poskrbite da imajo vaši malčki dobre vzmetnice

Sama sem pošteno prej vse naštudirala, predenj sem rodila in dala velik poudarek na otroško posteljo in katere vzmetnice so dobre. Ko greš v otroško trgovino, imajo v ponudbi samo posteljo ali pa vse skupaj. Tako je tvoja odločitev, ali kupiš komplet ali pa samo posteljo, vzmetnice pa si še pogledaš pri drugih ponudnikih. 

Sama sem se odločila, da kupim v otroški trgovini samo posteljo, ker sem že v naprej vedela, kje prodajajo kakovostne vzmetnice, ker smo do zdaj vse kupili v enem prodajnem slovenskem salonu in bili zelo zadovoljni. Tako sem vedela, da bom tudi za mojega otroka vzmetnico kupila tam.

Pri otroku so vzmetnice bistvenega pomena, meni je bilo naj bolj praktično, da sem kupila posteljo, ki jo bo lahko otrok imel do kakšnega 4 leta starosti, potem pa sem mu že nameravala kupiti najstniško novo otroško posteljo. Vem, je ta nerodni predih, da otrok le ne rabi dobre vzmetnice, ko se rodi, ker jo bo le kratek čas potreboval, pa še to ne vemo, če bo sploh želel spati v svoji postelji. Tako lahko kar veliko zapravimo za otroške vzmetnice, na koncu pa bo otrok spal v vaši zakonski postelji in vi boste brez veze zapravili vaš denar.

Sama enostavno nisem želela razmišljati tako, šla sem gledat kakovostne slovenske vzmetnice in eno tudi kupila. Vedela sem, da otrok to potrebuje in si nisem belila glave, kaj se lahko zgodi, ker če bi to premišljevala, bi mi bilo veliko težje. Uredila sem vse za novorojenčka, da ko sem prišla iz porodnišnice, me je vse lepo čakalo pripravljeno. Moj otrok je od prvega dne spal v svoji posteljici, prav nič se ni pritoževal, vzmetnice so res pomembne, ne predstavljam si, da bi imel eno staro, ali slabo vzmetnico, ker dojenčki ogromno časa spijo in prav je, da so vzmetnice na katerih spijo dobre.