Si tudi vi želite nove barve za obrvi, da bo vaš pogled lepši

Sam sem vedno rad urejen in imam rad red. Večkrat mi moji prijatelji to tudi povedo, ampak mene to ne moti. Tokrat so me pritegnile nove barve za obrvi, da bi si tudi sam pobarval obrvi. Eden od prijateljev mi je prav podoben in tako sem poklical njega, ker sem vedel, da si je on obrvi že barval in tako je bil pravi naslov zame, da mi svetuje, kakšne barve za obrvi so dobre in seveda, katera barva bi bila primerna zame.

Kako je bil vesel mojega klica, prav videti mu je, kako rad se pogovarja o modi in lepoti. Čvekala sva celo uro in se potem dogovorila, da se naslednji dan dobiva in greva skupaj pogleda v drogerijo barve za obrvi, da mi izbere pravo. Tudi jaz sem komaj čakal, da si pobarvam obrvi, moje obrvi mi niso bile lepe, tako rekoč so mi bile veliko presvetle. Tako sem se odločil, da si jih bom pobarval. 

Drugi dan sva se dobila v lokali na kavi. Nisva se dolgo zadržala, ker sem jaz komaj čakal, da greva gledat barve za obrvi, ker sem si obrvi hotel pobarvati že danes. Ko sem jaz videl vse te barve za obrvi, sem bil hvaležen prijatelju, da je bil zraven mene, ker jaz ne bi znal izbrati prave barve za obrvi. Moram reči, da samih barv za obrvi ni veliko, je pa veliko proizvajalcev in prodajalcev teh barv.

Prijatelj je točno vedel, katero barvo potrebujem in mi predlagal, da mi obrvi pobarva on. Tako sva šla k meni domov in mi je pobarval obrvi. Seveda sem se bal pogledati, kako je vse skupaj izpadlo. Ampak je bilo res lepo videti, kajti barva je bila samo za odtenek temnejša, tako da je naredila lepo obliko. Nikakor pa mi ne bi pasale temne barve za obrvi, ker imam svetlo polt.