Pomerjanje najrazličnejših kosov guess oblačil v eni izmed njihovih poslovalnic

Ko sva s prijateljico vstopili v trgovino guess sva bili zelo vzhičeni, saj sva želeli pomeriti vsa oblačila. Ker sva si pred dopustom v Londonu že ogledali njihovo spletno trgovino, sva se omejili na nekaj kosov. Prodajalko sva prosili za pomoč pri iskanju:

  • Kavbojk
  • Majic
  • Sončnih očal

Prodajalka naju je usmerila v določen oddelek, kjer sva našli željene kose. Radovedno sva se ozirali po trgovini, kjer so viseli napisi guess in kar nisva mogla verjeti svojim očem. Pričele sva najprej s pomerjanjem kavbojk. Obema so stale kot vlite in se nisva mogle odločiti katere bi kupile. Ko sva izbrale nekaj parov, sva nadaljevale s pomerjanjem majic. Najbolj mi je bila všeč čisto navadna bela z napisom guess, zato sem kupila kar dva kosa. 

Kolegica kar ni mogla zaključiti nakupa, zato se je odločila še za pomerjanje guess sončnih očal. Pomagala sem ji pri izbiri, saj so ji vsi modeli pasali. Spomnila sem se, da sem v potovalko pozabila spakirati pas za hlače, zato sem se odpravila na oddelek, kjer so jih imeli. Na  stojalu so se vrstili številni guess pasov in vsi so mi bili zelo všeč. Vedela sem, da bo to težka izbira, a sem na koncu le izbrala enega. 

Ker sva imele še ves dan pred sabo, sva se odločile, da odideva in raziščeva mesto. V rokah sva imele veliko nakupovalnih vrečk in se odločile, da se najprej vrneva v hotel in jih odloživa. Z znamenito podzemno sva se odpravile na drug konec mesta, kjer sva bile nastanjeni. 

Ko sva prispele do sobe, sva odložile vrečke, ter se takoj preoblekle v nova guess oblačila, saj sva želele izgledati najboljše. Obe sva oblekli nove kavbojke, belo majico z napisom in nova očala ter se ponosno odpravile proti mestu.